Saturday, April 30, 2011

I hate like button!!

Malu, siot. Orang lain dah follower beribu-ribu lemon, aku kurang dari 30, dah nah letak like button. Hah, jadinye. asyik

" Aidayati likes her own post.Be the first to like it"

Ade setahun static macam tu. T_T

Alih2 aku amik pendekatan yang aku rasa tak de la nak 'dekat' kan sangat. Menjauhkan ada. Tapi paling rasional la..ok, bukan rasional tapi layak. Eh, ingat tak malu ke like post sendirik. Kalau ramai2 berebut nak like jugak sampai tolak2, bergaduh2 nak 'like' saje, tu ok jugak. Yang ini , tuan punya post tercongok kat situ, like sorang2. Gue malu dong! 

Korang tahu tak leceh nak buat 'like button' tu..Tekan sana sini. Kalau tak computer sazzy jangan mimpi la nak letak. Ok tipu. Saje je nak salahkan system bila gagal. Hehehe

Last-last, aku remove je 'like button' tu. Sonang. Habih cite. Lantak la. Korang nak suke ke..tak suke ke..hal korang la. Yea la, belog kite ni tak ada tips-tips. Tak ada gossip2, tak ada lukih2 sebab aida tu pemalas, MasyaAllah!, tak kelakar, tak de update recipe sedap2 hari2..huh!

Ini belog pasal Aida je! 

Wait a minit.........................*pikir sejenak sambil pegang dagu*

Patut la tak ramai follower...ciss!..




 

5 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
walau apa pun gua tetap suka pada tuan punya blog..ehh ehh silap..blognya deh

Maira Humaira said...

aidaada. ajar la saye buat like button. blog saye xlaku jgk tapi saye nk letak jgk like butoon supaya jadi cool. heehe.

aida cy said...

brutalsolo:ei..takpe2..kat sini mmg dibenarkan silap..hehe

myra: I dah letak link die kat sini 'like button' tu..you tekan ajew..

G.Ha^^, said...

aku pengikot setia blog ko aida.....haha~~~

haJar said...

aku like dalam hati je boleh?
malas nk klik..hahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails