Thursday, April 28, 2011

Perkakas Lucah

Minggu lepas on the same day aku dapat sms daripada Prof yang assist aku during my practical training period.

"Assalamualaikum, been planning to visit you on next Thursday. Around 11 am. Is it OK with you?"

Aida, cool kan. " Ok, sir." tambah lagi " No problem".

Puuff! no problem, my butt..

GULP!

Today the day come. Nak tunggu sir tu datang pukul 11, aku dari pukul 9 asyik nak dok keluar masuk toilet. Vounching * check perkara dalam ledger atau account to supporting document such as invoice or receipt* expenses pun macam nak tak nak je buat. Last2 sir tu datang.

Borak-borak. prom preng prom preng...Dia nak jumpa Mr. L. I dont know but I have a bad feeling about Mr L. He can be racist sometimes. Maybe just my feeling. Tapi yealah.Aku sambung la vouching. Nak tahu berdebar ke tak aku. Masa tengah gelabah2 vouching kat resit syarikat Heng Seng,

Syarikat Heng Seng.
Membeli Perkakas Lusoh


Aku dah baca
Syarikat Heng Seng
Membeli Perkakas Lucah.

Emm..Elok sangat la tu. Matching dengan headline Utusan hari ni.

Siri kedua rakaman video seks dimuat naik ke Youtube.

Tak payah. Tak usah search . Video tu dah tak de dah kat Youtube. Dah buang dah. Surat khabar cakap video tu dah dibuang dari Youtube. Bukan aku search. Surat khabor cakap. Paham?  Boleh tak bersangka baik sikit kat aku?

Aku tak amik side. Cuma bila Shazryl Eskay bagi DNA dia untuk siasatan video seks tu, aku cuba nak cari connection antara DNA dengan video seks tu. DNA? Video?Aku termiss part tu dalam CSI kot..

1 comment:

haJar said...

weeehhhh apsal kami kt pwc xde lecturer datang pon???

btw,dia cek logbook kau x?hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails