Saturday, October 24, 2009

nak,tak dapat & lembab

aku memang banyak nak blogging..
pasal budget 2010, pasal open house,pasal kawan,pasal class yang macam nak hampeh, pasal boys *grin*, pasal manal,jaja,n hally,pasal ayam,itik,Al-Hadi Harun ,pasal kuda,kampung,berat badan,impian,pasal hutang,gigi,final exam,assignment,Convest 2009 dan sebagainya..

tapi aku nak exam kurang dari seminggu dah, next week ada 4 presentation dan aku memang tak ley feel mengarang dalam kekalutan dan terburu-buru. Kurang 'umph' skit karangan aku nanti. Yang sbrnya,aku memang lembab menaip,blogging n posting entries adalah sesuatu yang makan masa bagi aku.

kalau ada diantara kamu pembaca gitau dalam hati mahupun ngumpat ngan kawan berbunyi seperti:

1. i dont giv a damn

2. karangan ko sebelum ni pon tak 'umph'

3.eleh,cam ko sorang sibuk..tu pun nak gitau ke?

4.atau apa2 sewaktu dengannya...

Go to not-heaven to u too, ni blog aku, aku punya suka la.. oh ya, aku nak cite pasal orang emo jugak bila free..byyee~~

3 comments:

F said...

hahaha..byk tol cte ko..

G.Ha^^, said...

yoler aida....

1) i dun give a damn

3)eleh, cam ko sorg je sibuk....


hahahahahahahahaha...

aida cy said...

expected from gha..idont giv a damn dat u dont give a damn..hemm toungue twister

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails