Saturday, November 14, 2009

Tarikh keramat dan planning Sakti gua








aku benci!benci! benci! exam..
ak kira la final ke, midterm ke,suka-suka ke..exam pasal binatang ke,kediaman ke,aku tak suka!

tapi 18hb dan 19hb kami nak keluar shopping-shopping
nak karaoke juga mengikut plan asal.
Aku dan JAja dan listkan lagu-lagu bertuah yang bakal didendangkan oleh aku yang berbakat ni..
orang lain boleh tolak tepi.Yeala,yang berbakat tu aku,bukan diorang.
kira make room for the talented person je la..

lepas tu aku nak ajak diorang piknik kat KLCC,
ala,tempat yang air dia pancut-pancut tu..
kalau ada fulus lebey, tengok wayang

ape-ape crita pun jadi. BEli cermin mata hitam yang cool macam MAnal punya,
dan tengok Shah Rukh Khan dalam Kuch-Kuch HOta HAi

PAstu, aku balik Kedah dan main-main selama 3 hari dengan kakak aku
MAin make-up2, baring2, korek2 rahsia dan kutuk2 reality show
PAstu aku nak suruh dia belanja makan ayam tandoori.
Seperti biasa, dia kena belanja aku beli lipstik..

Then, bila balik Kelantan, ada MA dan Abah. The best person in the world as long as ko tak pemalas buat kerja rumah..

Tapi 17hb ni aku ada exam..

sapa cipta exam yang menyusahkan golongan2 macam aku ni?
what about free thinking and happiness?
korang pandai, korang tak paham.Tak sejiwa dengan aku.Rambut je sama hitam kalau korang tak dye atau bleach.

aku nak pindah Europe dimana exam oriented tak diamalkan disana.Sebab tu gay boleh survive.Untung2 boleh tengok orang marathon in naked :D..pengalaman aku maksudkan.
tapi, ssebelum tu,survive ke aku dalam exam kali ni?

benci!!aku benci!benci! benci exam...

p/s: laparnya aku..menyesal tak lunch tadi.Lunch kang mengantuk pulak

2 comments:

ma.n.al said...

hmm...
ni la mat saleh cakap jinx..
plan awl2 and gtaw kat blog..
trus ur planning sakti jdi mende lain..
ehhehe..
wateva happens dat day, i felt truly kesian kat ko...
look at the bright side yeah..
and karoke tlh jth ke tgn ak,yg lbh talented~

aida cy said...

takpe la wei~

plan tak jadi sakti, aku pegi kedah pekena satay..

tak make any connection but hey, it rhyme :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails