Monday, March 15, 2010

fotogenic, fotoallergic

korang tak rasa ke photogenic to some kind of menipu?

menipu ni berdosa tau..

menipu di FB pulak boleh berkaitan dengan frust kalau orang itu korang kenal online je

menipu itu adalah apabila ko post gambar ko yang cute2 dan cun2 dan bersih murni sahaja sedangkan muka kau yang realitynya agak jauh panggang dari api daripada yang di-display-kan.

sebab tu aku malas nak post gambar aku banyak2 kat blog @ FB, aku malas nak menipu..setakat gambar yang aku dah postkan sekarang ni pon tak terlarat dah nak tahan penipuannya. yang mana kulit nampak licin dan kurus tu..

tapi, kalau buat photo shot tak menipu..itu seni..kee?! (n_n')

1 comment:

mv medi said...

hahaha besela tipu gitu.. tengok profile pic cun abis tp @%$&^*#

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails